søndag den 6. juni 2010

Lidt nye billeder!




Endnu en ny flytter ind!


Men det er kun midlertidig, for Steffen er taget til Madrid og Bedste kommer og sover her de næste par dage. Det bliver super hyggeligt. Anna glæder sig.


Jeg havde verdens bedste fødselsdag. Fik hentet mine nye sko og bagefter gik vi i tivoli. Vi hyggede os bare så meget. Anna og jeg prøvede en masse, mens Steffen og Caroline kiggede på. Steffen tager revanche, når Anders kommer tilbage fra Kina.


Og til aftensmad stod den på sushi. Nams. Anna fik en børnekasse med kyllingeboller.

tirsdag den 1. juni 2010

Det regner igen igen

Hvor uheldig kan man være. Det regner helt vildt. Skoene var ikke kommet og fik så våde tæer, at jeg ikke kunne gå hen og hente ringen... Jamen så har jeg det til gode. Kom til gengæld til at købe en lille bluse og et par solbriller... Det var regnens skyld!

Kom så sol!

Solen må gerne skinne, for Caroline og jeg skal ind til byen. Og det ville jo være lidt sundt at gå derind istedet for at tage bussen. Vi har nemlig vigtige ærinder... Jeg skal hente min ring hos Jane König. Det er min barselsgave fra Steffen. Den er i rødguld med en månesten. Og så skal jeg hente min fødselsdagsgave fra Tina. Nogle helt fantastiske sko som er bestilt hjem nede fra Portugal. Ihhh glæder mig.

Det går bedre med Caroline. Hun er blevet mere rolig og skigeturene varer ikke nær så lang tid. Men man tør jo næsten ikke håbe på at kolik-perioden er overstået. Måske er det endda farligt at sige højt.