fredag den 27. august 2010

Sikke en uge

Denne uge slutter heldigvis med en weekend. Sådan næsten da, for Steffen skal arbejde søndag. Men hold da op det har været enhård uge. Caroline fik 40 i feber onsdag, bare sådan i løbet af et par timer. Fuldstændig fyldt med forkølelse i hele hovedet. Øv, det var rigtig synd for hende. Så jeg lukkede ikke et øje hele natten. Til midnat sendte jeg Steffen ind på sofaen, for kunne godt se, hvor det hele bar hen. Jeg bliver aldrig vant til at få så lidt søvn. Det er noget af det værste jeg ved. Mit humør er simpelthen så dårligt dagen efter.

Heldigvis har hun det bedre. I morgen står den på afslapning, og søndag skal jeg til polterabend-frokost, for der er nogen, der skal giftes om uges tid. Uhhh glæder mig sådan til at fejre deres kærlighed. Det bliver stort.

Det er mig! Træt!

God weekend!

onsdag den 25. august 2010

En dag i Tivoli!

Steffen skulle til Aberdeen med Arbejde, så Christiane og jeg aftalte, at hun ville hjælpe mig med pigerne. Og så tog vi en tur i Tivoli. Vi havde en fantastisk dejlig dag. Men gud hvor var vi alle 4 mega trætte.



lørdag den 21. august 2010

Anna synger for Caroline


Anna synger den lille undulat for Caroline... Det er lidt svært at høre, men det vigtigste er tydeligt. Den vil hellere have IS!

onsdag den 18. august 2010

Fitness og besøg hos børnelægen

I dag har Caroline og jeg været i fitness. Caroline var så sød at sove en god lur, så jeg fik både løbet om kap med Paprika Steen (det legede jeg i hvert fald vi gjorde) og snakket med moster Christina og lille søde Ellen. Det var da bonus. Men det tager også en halv dag, når vi skal afsted.

Vi har også været hos børnelægen i dag. Caroline har det bedre, græder selvfølgelig mere uden medicin og har taget rigtig fint på. Faktisk dobbelt så meget, som børn normalt gør. 41 g om dagen de sidste 12 dage. Normalt tager børn i den alder 20 g. Lægen sagde, at det var rigtig fint, at hun reagerede på den nye modermælkserstatning.

Nu sover den store banan og Caroline er sur, så jeg må hellere i gang med aftenens gøremål.

fredag den 13. august 2010

Anna og mad

Anna snakker en del, og en del af det forstår vi ikke. Vi får os dog tit nogle gode samtaler.
Jeg spurgte Anna om, hvad de forskellige børn i vuggestuen siger.

Mor: "Hvad siger Laura?"
Anna: "Sut"

Mor: "Hvad siger Nora?"
Anna: "Mor"

Mor: "Hvad siger Valdemar?"
Anna: "Valdemar hår" (det betyder at Valdemar hiver i hår, og åbenbart ikke siger noget)

Mor: "Hvad siger Anna?"
Anna: "Mad"

Det kommer vist ikke som nogen overraskelse, at Anna siger mad.....

torsdag den 12. august 2010

Hvad laver man en helt almindelig torsdag aften??

I dag var Anna super sur, da hun kom hjem fra vuggestuen, hvilket vist bundede i, at hun var sulten og træt. Æggekagen hjalp lidt på humøret.

Humøret blev bedre, da Caroline, Anna og jeg sad i vinduet og kiggede efter busser. Det synes Anna og Caroline var fantastisk.

Humøret steg, da Anna fik lov til at lege med mine knapper. Anna er vild med knapper. Sådan helt sindssyg vild med knapper. Også i blade. Så sidder hun og kigger på, hvilke knapper man kan købe. Hun er faktisk blevet rigtig god til farverne, så hun kan lilla (selvfølgelig!), blå, gul og rød.

Caroline har også været lidt sur i dag. Hun er holdt op med hendes refluks-medicin. Det er ikke så slemt, som da hun var yngre, men man kan klart mærke, at hun ikke får sit daglige fix. Men hun kan også være lidt sur, fordi hun har oplevet ekstremt meget de seneste dage. Hun har opdaget sine fødder og kan vende sig fra ryg til mave. Store sager for en lille pige.

Der er en uge til, at vi skal til børnelæge igen. Vi er glade for at være henvist til en, der er så klog på de helt små. Vi kan stille ham alle de spørgsmål, der kommer, når man har en lille pige, der ikke altid er så glad.

onsdag den 11. august 2010

Alene i byen



Steffen og jeg var til min ven Anders´ fødselsdag lørdag og pigerne blev passet. Det gik rigtig fint, selvom jeg synes, det var lidt svært at gå fra Caroline, som ind imellem stadigvæk er meget ked af det. Men vi kom afsted og hyggede os.

Festen gik rigtig fint, men vi kunne da godt være blevet ved til langt ud på natten.... Problemet er bare, at to små piger nok ikke gider sove til kl. 10 næste dag. Men det var dejligt at være ude og rigtig dejligt at komme hjem til to dejlige og sovende piger, som havde hygget sig med Peter og Bedste.

Anna øver sig...

Anna øver sig på potten, men det bliver kun til læsning!

Regnvejrsdag og uventet besøg

I dag har det næsten regnet hele dagen. De 2 timer, Caroline og jeg vågede os ud, var ingen undtagelse.

Men dagen har alligevel været hyggelig, for vi fik besøg af Carolines veninde Ellen, der lige var på Østerbro alligevel. Og det var bare så hyggeligt.

Nu er jeg gået i gang med at lave Ellens dåbsgave. Jeg håber virkelig, at den bliver god, for nu har jeg gået i så lang tid og tænkt over den. Vil gerne lave noget unika til søde Ellen. Håber hendes mor og far også synes om ideen. De må vente til d. 4. september med at se resultatet. Vi glææææder os.

Mit projekt!

tirsdag den 3. august 2010

Annas ønsker

Cowboybukser str. 98 fra H&M



Cardigan fra Benetton str. 104 i bomuld f.eks. grå, lilla eller rød

Body´er str. 98

Langærmede t-shirts str. 104

Malebøger

Postmand Per dvd (Hun har "På arbejde")

Bamse og Kylling DVD

Andre børne DVD´er

Bøger: Lotte og Totte bøger, Postmand Per bøger, Bøger med Kaj og Andrea

Natkjole str. 104

Lækkert lilla tøj fra Freoli str. 4 år i overdele, str. 3 i underdele