søndag den 28. november 2010

Julepynt

Hos os er vi ikke til den store julepynt. Vi er mere til det simple.

Pakker

I år får Anna pakkekalender af os, og begge piger får adventskalender af Bedste. De er vist noget forkælet, men det er godt nok hyggeligt at åbne gaver.

Her er nogle stemningsbilleder fra dagen





Glædelig 1. søndag i advent

Vores weekend blev ikke helt som planlagt. Vi skulle have været i Sorø til julehygge, men valgte at blive hjemme pga. vejret. Og hvor var det godt. Mange bekymrede mennesker havde ringet og skrevet, de synes, vi skulle blive hjemme, og efter at have set billeder af motorvejen var vi ikke i tvivl.

Så vi har haft en fantastisk dejlig weekend herhjemme. Vi har været en tur i Fælledparken og kigge på sne, bagt pebernødder, været i Nyhavn og kigge efter julemanden. Nå ja, og sovet dejligt til middag alle sammen.

Og så har vi åbnet de første pakker... Mere om det følger!

tirsdag den 23. november 2010

Carolines ønsker til jul!

De store Kaj og Andrea dukker

Tøj str. 86

Strømper str. ca. 20

Fotoalbum (fås i Banditten eller her http://lirumlarumleg.dk)













SKWISH molekule trærangle
(Fås i mange butikker eller her http://www.tojbamsen.dk)

lørdag den 20. november 2010

fredag den 19. november 2010

Sidste gang

og så alligevel ikke. For syning fortsætter heldigvis i December. Fantastisk, for jeg er slet ikke færdig.

Line har lagt billeder på hendes blog af alle de flotte kreationer, pigerne laver. Synes min vest blegner lidt i selskabet, men man skal vel starte et sted!

Se her http://marapytta.blogspot.com/p/kursisternes-kreationer.html

Gave

I anledning af at vi har skiftet efternavn, har vi fået en gave. En skulptur fra Frankrig. Den er jeg specielt glad for.



onsdag den 17. november 2010

Nathjas ønsker til jul

I år ønsker jeg mig ting til mig selv. Intet praktisk. Trænger til lækre ting, kun til mig uden gylp osv. :)

Ønsker mig porcelænskrus med Mumi-troldene. Det skal være dem, der kommer et nyt af hvert år til jul. Har ikke nogen endnu, så ønsker mig også de gamle.

Organic Pharmacy Neroli Body Oil


Origins creme "A perfect world"

Nyt "indhold" til Mulberry kalender

Tætte og varme strømper fra Falke str. xl (tights hedder det ikke det når det er med fod??) Sorte selvfølgelig

Sådan et tørklæde som Tina fik i fødselsdagsgave.. Farve: Bare ikke lilla for drukner i Lilla tørklæder :)

En skræddersaks

Uhhh!! Denne taske fra Venessa Bruno (fås lige her http://www.net-a-porter.com/product/96092)

Mascara fra Chanel "Inimitable intense nr. 10" (den er sort)

Denne bluse http://www.youheshe.com/she/alle-varer/products-bluser-(2002bluser)/alegra+bluse+med+patchwork+udskaering-(0310rs-alegra_gråbrun_m).aspx?goto=0310RS-Alegra_Gråbrun_L



Denne Cardigan fra Inwear http://www.inwear.com/DK/item/C36380011/?partner=5343&t_type=src&t_type=cat str. xl

Armbånd
http://www.youheshe.com/she/alle-varer/products-smykker-(2400smykke)/kaede+armbaand+med+hjerte+vedhaeng-(0310rs-joelle_sølv_os).aspx

Tørklæde fra Rabens Saloner http://www.youheshe.com/she/alle-varer/products-toerklaeder-(2101toerkl)/elly+stort+bomulds+toerklaede-(0310rs-elly_sort_os).aspx?goto=0310RS-Elly_Støvet%20lil_OS (støvet lilla)



Bøger






mandag den 15. november 2010

Så er det hverdag igen

Vi har haft en fantastisk ferie. Godt vi ikke tog på charterferie, for det har været super bare at være hjemme.

Vi har lavet alt muligt...

Her er hvad vi lavede sidste dag i ferien... Heller ikke værst!



tirsdag den 9. november 2010

Kaffe og kylling

Steffen og jeg diskuterer hvilken kaffemaskine vi skal anskaffe os. Vi snakker mest om en nespresso maskine i øjeblikket. De virker rigtig simple i stedet for en kæmpe espressomaskine. Tror vi lige skal tænke lidt over vores behov, men hold da op hvor ville det være fedt med sådan en...




Uhhh vi prøver jo ikke at spise stivelse denne uge. Det går nogenlunde. Aftensmaden blev super god. Har skrevet opskriften her:


Karrysuppe med kylling


4 gulerødder

1 æble

1 spsk olivenolie

1 spsk karry

3 dl kokosmælk

1⁄2 l grøntsagsbouillon

1⁄4 tsk peber

200 g kyllingebryst

Frisk koriander


Gulerødder og æbler hakkes fint og sauteres på en stegepande i et par minutter, i olie og karry. Derefter koges det i bouillonen, sammen med kokosmælk, i ca. 20 minutter, hvorefter det blendes i en blender.


Kyllingekødet skæres i tynde strimler og steges på en glohed stegepande.


Ved servering hældes først suppen i en skål, dernæst lægges kyllingekødet ned i midten og der pyntes med frisk koriander.



mandag den 8. november 2010

Ferie med snot og ingen stivelse

Så har vi taget hul på vores ferieuge. En hel uge... Det er dejligt. Bare det at man ikke skal hente og bringe. Vi skal bare hygge og være sammen.

Anna og Caroline er meget forkølede. Så vi sover ikke så meget om natten, men det er lidt lettere at overskue,når vi nu ikke skal op og afsted om morgenen. Så vi tager det hele stille og roligt.

Derudover har vi stivelsesfri uge. Lige indtil fredag, hvor to dejlige mennesker har fødselsdag. Vi er blevet lovet kylling i karry fredag aften. Nams. Men indtil der, så spiser vi voksne ikke stivelse. Det giver energi og vægttab!! (håber vi kan holde det :) )

Lige et par billeder fra barnedåben.


onsdag den 3. november 2010

tirsdag den 2. november 2010

Ferie med børn

I gamle dage, altså for 2 år siden, var ferie altså noget helt andet. Ferie er stadig dejligt, men gud hvor dagen altså går med bleskift, pakke pusletaske osv.

Så vi tager den med ro og nyder at have tid. Vi kan bare ikke nå alle de ting vi plejede. Til gengæld kan vi en masse andet nyt, og vi nyder det! Anna og jeg har sovet til middag sammen, mens Caroline og Steffen handlede ind.

Steffen skal nemlig lave svensk pølseret i aften. Heldigvis ikke til mig. Jeg hader svensk pølseret. AD, pølser, bacon og kartofler i samme ret. Steffen laver mad til Jacob. For i aften er jo en stor aften. Det bliver faktisk ikke større. FCK spiller mod Barcelona i Parken....

Se lige her hvordan mad åbenbart skal se ud, når der er fodbold.

Imens mændene indtager fedt og salt sammen med børnene, tager Maria og jeg til spinning... Lidt hellig har man lov at være.

God kamp!

mandag den 1. november 2010

Dyrehaven

Vi var i går en tur i Dyregaven med nogle rigtig gode venner. Vi har været en del sammen på det sidste, hvilket har resulteret i at børnene er super trygge. De har den skønneste dreng Oliver på snart et år, som vi piger i familien er ret vilde med. Jeg tror, derudover Anna nyder, at han er kan lidt mere end Caroline.
Nogle fik sig også en lur, mens andre spiste clementin

Nå men Dyrehaven er fantastisk om efteråret. Sikke flotte farver og luften er hel speciel. Dejlig dag til trods formeget trætte børn ovenpå barnedåb og mange gæster.

Her kigger Anna ud over havet. Anna og Jacob var vist ude at sejle....