søndag den 23. januar 2011

Stilhed

på bloggen, men ikke i det lille hjem. Vi har på skift været nede med omgangssyge. Det er bare ikke rart. Anna er ikke ramt, og vi krydser fingre for, at det er ovre, og at hun ikke skal igennem det. 

Jeg har fået lavet lidt indimellem. Blandt andet en colette kjole i denim. 

Og så er jeg jo inspireret af hende her ligesom de andre på mit syhold, så jeg skulle da også lave en colette i tern ligesom Line (og også en pung, men den må i se en anden dag)

Derudover er det blevet til et par penalhuse. Det store til Anna. Hun har selv valgt stoffet. Jeg troede jo, at det var uproblematisk at tage et barn med i stof2000. Men nej. Anna blev helt forelsket i det her stof, og da stof jo er en sund interesse, fik hun lov at få lidt :)

Det lille penalhus er til en helt særlig ven, jeg har. 

mandag den 10. januar 2011

Endelig færdig

men desværre for lille. Jeg har endelig fået syet de sidste sting på Colette kjolen, som jeg startede på til syning hos Line. Jeg synes, den er blevet sød, men den næste skal være en størrelse større. Heldigvis er det allerede på torsdag, jeg skal til syning igen.



Det er nemlig ikke blevet til særlig meget krea den sidste måned. Jeg synes, Caroline med alderen kræver noget helt andet, så dagene går så hurtigt. Og nu har vi taget hul på den tredje sidste uge, inden jeg starter igen.

onsdag den 5. januar 2011

Fridag

Vi har holdt fri i dag. Det vil sige, at Anna har været hjemme fra vuggestuen, for Bedste har været på besøg i anledning af Steffens fødselsdag. Det er derfor blevet til en tur på kirkegården og brunch på cafe i dag. Dejligt afslappende og dejligt at have Anna hjemme. Kommer sådan til at savne sådanne dage, når jeg starter arbejde igen. Nu er der Rasmus Klump på dvd´en og hygge på madrassen i stuen. Elsker det!!

tirsdag den 4. januar 2011

Tanker om tiden

I dag fylder Steffen 30 år. Det er selvfølgelig ikke gammelt, men man kan jo alligevel ikke lade være med at tænke over tiden.

For mig er denne måned lidt speciel. Den sidste måned på barsel. Måske også den sidste måned på barsel nogensinde. Caroline er ved at være stor, men hun er stadig min lille baby, og det bliver mærkelig at skulle gå fra hende hver dag. Heldigvis tager Steffen over et par måneder, inden det bliver rigtig hverdag. Det er godt, for vi startede som nummer 24 på venteliste til Annas vuggestue og er nu 28, så det går faktisk rigtig skidt. ØV!

Her er et billede af Caroline og mig på vores første gåtur ind til byen. Det virker som 100 år siden

lørdag den 1. januar 2011