torsdag den 12. august 2010

Hvad laver man en helt almindelig torsdag aften??

I dag var Anna super sur, da hun kom hjem fra vuggestuen, hvilket vist bundede i, at hun var sulten og træt. Æggekagen hjalp lidt på humøret.

Humøret blev bedre, da Caroline, Anna og jeg sad i vinduet og kiggede efter busser. Det synes Anna og Caroline var fantastisk.

Humøret steg, da Anna fik lov til at lege med mine knapper. Anna er vild med knapper. Sådan helt sindssyg vild med knapper. Også i blade. Så sidder hun og kigger på, hvilke knapper man kan købe. Hun er faktisk blevet rigtig god til farverne, så hun kan lilla (selvfølgelig!), blå, gul og rød.

Caroline har også været lidt sur i dag. Hun er holdt op med hendes refluks-medicin. Det er ikke så slemt, som da hun var yngre, men man kan klart mærke, at hun ikke får sit daglige fix. Men hun kan også være lidt sur, fordi hun har oplevet ekstremt meget de seneste dage. Hun har opdaget sine fødder og kan vende sig fra ryg til mave. Store sager for en lille pige.

Der er en uge til, at vi skal til børnelæge igen. Vi er glade for at være henvist til en, der er så klog på de helt små. Vi kan stille ham alle de spørgsmål, der kommer, når man har en lille pige, der ikke altid er så glad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar