søndag den 28. februar 2010

Fridag og dræn i ørerne!


I onsdags holdte Steffen en fridag. Anna skulle have lagt dræn om eftermiddagen, hvilket betød at hun skulle faste det meste af dagen. Ikke det letteste at forstå for en lille pige. Vi planlagde derfor at komme væk fra lejligheden, så der ikke var så mange ting, der mindede om mad og drikke.


Vi startede med en tur på kirkegården. Det var rigtig lang tid siden, at vi havde været der, og jeg tror, det var rigtig sundt for mig lige at se urnen igen. Jeg savner min far hver eneste dag, men hverdagen kører også bare derudaf, så tit ignorerer man også følelserne. Urnehallen er faktisk et dejligt sted at sidde og tænke lidt. Og så er der varmt her om vinteren... Kæmpe plus.



Bagefter gik turen til Babysam. Det kan kun anbefales at tage derhen en hverdag. Lørdage er rædselsfulde... Men der er bare ikke mange alternative til Babysam, og de har alting...

Vi nåede lige en frokost på en cafe i Valby, imens Anna sov, og så gik turen til ørelægen.

Anna klarede narkosen og opvågningen okay. Hun var lidt sur på os, men det er måske forståeligt. Som kompensation fik hun en kanelsnegl og en æblejuice bagefter... Lidt misforstået pædagogik, men puha det er hårdt som forældre at se sit lille barn blive lagt i narkose.

Resten af dagen gik over forventning, så dagen endte med at blive ret så hyggelig til trods for at anledningen til fridagen var dræn i ørerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar